Με Matteo Monero αυτό το Σάββατο το Dancebass TeamRadio στη Dj Zone του Orange Radio

Δημοσίευση: 02.08.2014, 02:22 | Τελευταία ενημέρωση: 02.08.2014, 02:22

Σάββατο 2 Αυγούστου το Dancebass TeamRadio σε συνεργασία με τον OrangeRadio96 παρουσιάζει από τα Deks του Orange Radio 96Fm στο Dj Zone του σταθμού τον Ιταλό Dj/Producer Matteo Monero.

Οι Dj’s που συμπληρώνουν το Dancebass Set είναι οι Dj Jes, Kumo, Teo (SoundLab) και Nikos Christopoulos.

O Matteo Monero γεννήθηκε στο Μπενεβέντο, της Ιταλίας τον Ιανουάριο του 1984 και από πολύ νεαρή ηλικία είχε μια στενή σχέση με τη μουσική ακούγοντας καλλιτέχνες όπως ο Sasha, Laurent Garnier, Hernan Cattaneo, Jeff Mills, 808 State, Aphex Twin, Autechre και πολλούς άλλους.

Στην ηλικία των 11 είχε την πρώτη του επαφή με το djing, όταν έλαβε ένα dj / consolle ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Το 2000 ο Matteo ξεκινά το Djing στα Dance Parties στη χώρα του, και στα χρόνια που έρχονται, η καριέρα του εξελίσσεται με όλο και περισσότερα Gigs, περισσότερα Clubs σε όλη την Ευρώπη με την ελπίδα να γίνει γνωστός ο ήχος του σε όλο τον κόσμο.

Κατά το έτος 2006, μπαίνει στη ζώη του η μουσική παραγωγή και συνεργάζεται με το ιταλικό Label LDU Records ώς remixer καλλιτεχνών όπως Flash Brothers και Onirika.

Το 2010 ο Matteo ξεκίνησε την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή για τον Insomnia Fm όπου ονομάστηκε Borderliner και στα χρόνια που ακολούθησαν ίδρυσε και άλλα Shows όπως στον Loose και Pure Fm και στο In My Dark Place στο United Radio.

Στη καριέρα του ως παραγωγός κατά τη διάρκεια των ετών έχει συνέργαστει με Labels, όπως Mistique Music, Sudam, Indigo, Full Flava, Underground City και πολλά άλλα, ενώ έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Kintar, Cj Art, Frangellico, Kay-D, Hypnotic Duo, Ozgur Ozkan, Loquai, Ivan Nikusev, Andrea Lombrado & Mr Flavour και πολλά άλλα.

Κομμάτια του Monero έχουν υποστηριχθεί από djs όπως: Armin Van Buuren, Paul Oakenfold, Matt Darey, Kintar, Darin Epsilon, Dynamic Illusion, Tomas Haverlick, Fernando Ferreyra, Cj Art, CP και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες της Progressive σκηνής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το άρθρο με e-mail