Ο OrangeRadio και η MLS σας ταξιδεύουν με 4G ταχύτητες

Δημοσίευση: 17.04.2015, 23:42 | Τελευταία ενημέρωση: 17.04.2015, 23:56

Οι διαγωνισμοί από το αγαπημένο σας ραδιόφωνο και την Ελληνική εταιρεία MLS, ξεκινούν και πάλι και σας χαρίζουν το νέο MLS iQTalk 5 με 4G ταχύτητες, για να μην μένετε πίσω στην τεχνολογία. Ενα δώρο αξίας 200 ευρώ από το αγαπημένο σας ραδίοφωνο και την Ελληνική εταιρεία MLS.

Πως θα γίνει ο διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός στο ραδιόφωνο του Orange, θα γίνει με το γνωστό τρόπο. Εσείς για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 24 Απριλίου στην εκπομπή "Με το Δεύτερο Καφέ" του Δημήτρη Κατσαντούλα, θα πρέπει να είστε συντονισμένοι στις εκπομπές του αγαπημένου σας ραδιοφώνου.

Ο κάθε παραγωγός στην εκπομπή του, θα ορίζει ένα δεκάλεπτο ανά ώρα εκπομπής όπου θα μπορούν οι ακροατές να δηλώνουν συμμετοχή στην κλήρωση, μέσω του κινητού τηλεφώνου του σταθμού στο 6999773177 με χρέωση απλού sms ή στέλνοντας email στο info@orangeradio.gr.

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα από μια συμμέτοχη στην κάθε κλήρωση και θα προσμετράτε το πρώτο τους μήνυμα που έστειλαν.

Ποιο είναι το νέο MLS iQTalk 5 με 4G ταχύτητες

Το MLS iQTalk® 5 4G με το εκπληκτικό του design και την εκπληκτική του qHD οθόνη 5 ιντσών καλύπτει όλες τις ανάγκες σου! Επιπλέον, έχει 4G και έτσι μπορείς να σερφάρεις ακόμα πιο γρήγορα στο Internet, να βλέπεις HD Videos χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις, να κατεβάζεις και ανεβάζεις ταχύτατα μεγάλα αρχεία. Oθόνη IPS LCD 5 ιντσών, εκπληκτικής ανάλυσης qHD, κατασκευής OGS (One Glass Solution) για υψηλή πιστότητα και αντοχή.

Φωτογραφίες με κάμερα 8 Mp με υποστήριξη αυτ. εστίασης και φλας (LED), μπροστινή κάμερα κάμερα 3 Mp. Ταχύτητα με τετραπύρηνο (Quad Core) επεξεργαστή 1.2 GHz και 4G συνδεσιμότητα για ακόμη πιο γρήγορο σερφάρισμα. Αισθητική με εκπληκτικό design και υπέροχα υλικά.

Eυφυΐα με τις έξυπνες τεχνολογίες της MLS.

Με την MAIC, την καλύτερη προσωπική βοηθός που είχατε ποτέ και είναι πάντα διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει.

Γνωρίστε ΕΔΩ τη MAIC σε βίντεο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το άρθρο με e-mail