Καλοκαίρι και Orange Radio πάνε μαζί!

Ο Orange Radio στηρίζοντας τον πολιτισμό, μέσα από τις εκπομπές του σας προσφέρει και Δωρεάν εισιτήρια για τις μεγάλες συναυλίες που θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή μας, όπως και τις θεατρικές παραστάσεις

Δημοσίευση: 08.07.2017, 11:52 | Τελευταία ενημέρωση: 22.08.2017, 16:01

Και αυτό το καλοκαίρι ο αγαπημένος σας ραδιοφωνικός σταθμός είναι ο καλύτερος σας σύντροφος. Το αγαπημένο σας ραδιόφωνο, με καλοκαιρινή πλέον διάθεση και ανανεωμένο το πρόγραμμα του είναι εδώ και φέτος για αν σας κρατάει ενήμερους αλλά και να σας ψυχαγωγήσει μέσα από τις εκπομπές του.

Επίσης, όπως και κάθε καλοκαιρινή περίοδο, ο Orange Radio στηρίζοντας τον πολιτισμό, μέσα από τις εκπομπές του σας προσφέρει και Δωρεάν εισιτήρια για τις μεγάλες συναυλίες που θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή μας, όπως και τις θεατρικές παραστάσεις.

Αναλυτικά, για τον Ιούλιο και μέχρι στιγμής το αγαπημένο σας ραδιόφωνο θα είναι χορηγός επικοινωνίας στις εξής εκδηλώσεις:

Συναυλία της Ελένης Βιτάλη στην Αμφιλοχία που θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Θεατρική παράσταση «Το Ψέμα» με τους Θοδωρή Αθερίδη, τη Μυρτώ Αλικάκη τον Κωνσταντίνο Κάππα και τη Σμαράγδα Καρύδη και 16 Ιουλίου στο κάστρο της Άρτας.

Θεατρική παράσταση: "Ιφιγένεια Εν Αυλιδι" στο θέατρο Καστρου, την Κυριακή 30 Ιουλίου με τους Αιμίλιο Χειλάκη την Αθηνά Μαξίμου και τη Λένα Παπαληγούρα.

Επίσης για τον Αύγουστο ο Orange Radio θα σας δώσει τη δυνατότητα να κερδίσετε Δωρεάν προσκλήσεις για τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Θεατρική παράσταση το «Για Όνομα» στις 4 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Πρέβεζας, με τους Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Κωνσταντάκη και τον Αντώνης Λουδάρος.

Συναυλία με τον Μανώλη Λιδάκη στην Πρέβεζα το Σάββατο 5 Αυγούστου.

Συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου στη Βόνιτσα την Τετάρτη 9 Αυγούστου. Η συναυλία θα δοθεί στον Νησάκι της Κουκουμίτσας στο άλσος της Σάλτινης στην Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας

Zero Festival: 11 -12 Αυγούστου, μουσικές εκδηλώσεις στη λίμνη Ζηρού με τους Villagers of Ioannina, τους Lokomonto κ.ά με διοργανωτή τον Σύλλογο Νέων Φιλιππιάδας.

Θεατρική παράσταση  με τίτλο «Ένα εξοχικό παρακαλώ» στις 22 Αυγούστου στο θέατρο Κάστρου της Άρτας. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Μάριος Αθανασίου, ο Κώστας Αποστολάκης, η Σοφία Μανωλάκου, ο Αρης Τσάπης ο Σπύρος Πουλής και η Κωνσταντίνα Κομματά.

Θεατρική παράσταση Πήτερ Παν από το Θέατρο του Βορρά την Τετάρτη 23 Αυγούστου στο θέατρο κάστρου Άρτας.

Και αυτό το καλοκαίρι, συντονιστείτε στο αγαπημένο σας ραδιόφωνο και στις εκπομπές του και κερδίστε.

Καλό Καλοκαίρι!

*Συνεχής ενημέρωση για τις εκδηλώσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το άρθρο με e-mail