ΗΠΑ: Το Μάιο μουσικό άλμπουμ με ανέκδοτα κομμάτια του Μάικλ Τζάκσον

Το άλμπουμ του αείμνηστου μουσικού θρύλου θα αποτελείται από οκτώ κομμάτια τα οποία ο Μάικλ Τζάκσον είχε ολοκληρώσει φωνητικά και που συνέλεξε ο επικεφαλής της Epic Records Ελ Ει Ρέιντ.

Δημοσίευση: 01.04.2014, 10:52 | Τελευταία ενημέρωση: 01.04.2014, 10:52

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατό του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα προσωπικό του άλμπουμ με ανέκδοτες ηχογραφήσεις όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η δισκογραφική εταιρεία Epic Records.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το μουσικό άλμπουμ με τίτλο Xscape, θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον προσεχή Μάιο και συγκεκριμένα στις 13 του μήνα.

Το άλμπουμ του αείμνηστου μουσικού θρύλου θα αποτελείται από οκτώ κομμάτια τα οποία ο Μάικλ Τζάκσον είχε ολοκληρώσει φωνητικά και που συνέλεξε ο επικεφαλής της Epic Records Ελ Ει Ρέιντ ο οποίος είχε απεριόριστη πρόσβαση στα μουσικά ανέκδοτα αρχεία του τραγουδιστή. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συλλογή τραγουδιών πολλά από τα οποία χάνονται σε βάθος τεσσάρων δεκαετιών.

Ο Ρέιντ για την έκδοση του άλμπουμ επέλεξε αρκετούς γνωστούς παραγωγούς για να διασκευάσουν τα τραγούδια, διατηρώντας όμως τον μοναδικό ήχο του Μάικλ Τζάκσον, όπως ανακοίνωσε η Εpic Records.

Πηγή: ΣΚΑΪ.GR

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το άρθρο με e-mail