Η Lady Gaga στην Ελλάδα στις 19 Σεπτεμβρίου

Την εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga, θα έχει την ευκαιρία του να απολαύσει το ελληνικό κοινό, σε μια μοναδική συναυλία που θα παρουσιάσει η ιδιαίτερη καλλιτέχνης στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δημοσίευση: 31.03.2014, 19:47 | Τελευταία ενημέρωση: 31.03.2014, 19:47

Την εκκεντρική διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga, θα έχει την ευκαιρία του να απολαύσει το ελληνικό κοινό, σε μια μοναδική συναυλία που θα παρουσιάσει η ιδιαίτερη καλλιτέχνης στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τη συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα ανακοίνωσε επισήμως σήμερα, η ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και η «Live Nation Global Touring».

Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα αποτελεί έναν από τους πολλούς σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της τραγουδίστριας με τίτλο: "Lady Gaga's artRAVE: the Artpop Ball". Η δημοφιλής τραγουδίστρια που έχει πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια εισιτήρια σε προηγούμενες περιοδείες της, επιβεβαίωσε ότι θα επισκεφτεί την Ελλάδα, ενώ ο Arthur Fogel, Πρόεδρος της Live Nation Entertainment, δήλωσε για την περιοδεία: «Οι πωλήσεις των εισιτηρίων της περιοδείας Lady Gaga's artRAVE: the Artpop Ball στη Βόρεια Ευρώπη, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρέπει να προσθέσουμε νέες εμφανίσεις και σε άλλες χώρες, ώστε να καλύψουμε την απίστευτη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό. Πρόκειται για μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα επίπεδα».

Η σκηνή που φιλοξενεί το show Lady Gaga's artRAVE: the Artpop ball, είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να φέρει τη Lady Gaga ακόμα πιο κοντά στους θαυμαστές της, ανεξάρτητα από το που κάθονται. Οι διάδρομοι είναι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό που ξεκινούν από την κύρια σκηνή και φτάνουν στο κοινό, ενώ συνδέουν μεταξύ τους τις μικρότερες σκηνές που την πλαισιώνουν.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περπατά και να χορεύει κάτω από τους διαδρόμους αυτούς και επιπλέον μπορεί να παρακολουθεί το show και από μια εντελώς νέα οπτική γωνία.

Η παγκόσμια περιοδεία Lady Gaga's artRAVE: the Artpop ball πραγματοποείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του. Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP ball που θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν τα 82,5 ευρώ. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5 ευρώ ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 ευρώ και Golden Standing στα 104,5 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

Πηγή: ΣΚΑΪ.GR

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το άρθρο με e-mail