Ένα tablet από το Διάστημα, δικό σας!

Δημοσίευση: 03.10.2014, 20:19 | Τελευταία ενημέρωση: 03.10.2014, 20:36

Οι διαγωνισμοί ξεκίνησαν και πάλι. Τα δώρα αυτή τη φορά, έρχονται από το διάστημα και ... την MLS.

Ο Orange Radio, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία MLS σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα τάμπλετ, το MLS iQTab Space.

Ο διαγωνισμός στο ραδιόφωνο του Orange, θα γίνει με το γνωστό τρόπο. Εσείς για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στην εκπομπή "Με το Δεύτερο Καφέ" του Δημήτρη Κατσαντούλα, θα πρέπει να είστε συντονισμένοι στις εκπομπές του αγαπημένου σας ραδιοφώνου.

Ο κάθε παραγωγός στην εκπομπή του, θα ορίζει ένα δεκάλεπτο ανά ώρα εκπομπής όπου θα μπορούν οι ακροατές να δηλώνουν συμμετοχή στην κλήρωση, μέσω του κινητού τηλεφώνου του σταθμού στο 6999773177 με χρέωση απλού sms ή στέλνοντας email στο info@orangeradio.gr

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν από μια συμμέτοχη στην κλήρωση και θα προσμετράτε το πρώτο τους μήνυμα που έστειλαν.

Ένα tablet από το Διάστημα

Το MLS iQTab Space ήρθε από το διάστημα. Με οθόνη αφής 7", 2 κάμερες για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1 GHz, λειτουργικό σύστημα Android 4.2 και δυνατότητα για υποστήριξη 3G dongle. Μια καινούρια εποχή επικοινωνίας έχει αρχίσει... και συνεχώς εξελίσσεται!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το άρθρο με e-mail