Ένα ακόμη τάμπλετ από τον Orange Radio και την MLS ψάχνει κάτοχο

Δημοσίευση: 02.12.2014, 23:55 | Τελευταία ενημέρωση: 02.12.2014, 23:59

Οι διαγωνισμοί από το αγαπημένο σας ραδιόφωνο συνεχίζονται! Ο Orange Radio, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία MLS σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα τάμπλετ, το MLS iQTab® 3G Plus.

Ο διαγωνισμός στο ραδιόφωνο του Orange, θα γίνει με το γνωστό τρόπο. Εσείς για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στην εκπομπή "Με το Δεύτερο Καφέ" του Δημήτρη Κατσαντούλα, θα πρέπει να είστε συντονισμένοι στις εκπομπές του αγαπημένου σας ραδιοφώνου.

Ο κάθε παραγωγός στην εκπομπή του, θα ορίζει ένα δεκάλεπτο ανά ώρα εκπομπής όπου θα μπορούν οι ακροατές να δηλώνουν συμμετοχή στην κλήρωση, μέσω του κινητού τηλεφώνου του σταθμού στο 6999773177 με χρέωση απλού sms ή στέλνοντας email στο info@orangeradio.gr.

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα από μια συμμέτοχη στην κάθε κλήρωση και θα προσμετράτε το πρώτο τους μήνυμα που έστειλαν.

Γίνεται το internet να είναι ακόμα πιο γρήγορο; Με το καλύτερο Android tablet της αγοράς γίνεται!

Το πιο λεπτό, πιο ελαφρύ, πιο στιλάτο και πανέξυπνο tablet και το πιο γρήγορο και είναι εδώ! Είναι το MLS iQTab3G+®.Με την τεχνολογική του υπεροχή του και το κομψό , εντυπωσιακό design του, το νέο σου tablet σου επιτρέπει δυνατότητα σύνδεσης στο internet γρήγορα και ανά πάσα στιγμή.Το MLS iQTab3G+® μπορεί να σε συνοδεύει παντού! Είναι ελαφρύ (270γρ), πολύ λεπτό (μόλις 8,8 χιλ), οθόνη αφής LCD IPS  7 ίντσες, τετραπύρηνο, με μνήμη 16GB, και 2 κάμερες (μπροστά και πίσω).

Ταυτόχρονα είναι το πρώτο tablet της MLS που σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη MAIC. Η MAIC απλά με το άνοιγμα του MLS iQTab3G+®, μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμεί ο χρήστης από όσες έχει στο κινητό του. Επιπλέον, λέγοντας “αναζήτηση” ή πατώντας το πλήκτρο Talk&Search® ανοίγει τα αποτελέσματα αναζήτησης στο google σχετικά με ότι ζητήσεις φωνητικά!

Όμως πλέον και η αναζήτηση στο Youtube γίνεται φωνητικά. Τέλος, λέγοντας “ανοιχτά φαρμακεία” ή “βενζινάδικα” βρίσκει τα κοντινότερα σε σένα και μπορεί να σε πλοηγήσει μέσω της πλοήγησης της MLS που είναι ενσωματωμένη στο tablet.

Κι όμως, το MLS iQTab 3G+® δεν σταματάει εδώ.Επιπλέον, με το Τalk&Call® τηλεφωνείς με τη φωνή σου από το tablet σου, με το Talk&SMS® στέλνεις μήνυμα με τη φωνή σου, με το  Talk&Email® στέλνεις mail με τη φωνή σου και το Talk&Post® ποστάρεις στο Facebook με τη φωνή σου. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το άρθρο με e-mail