Δώρο για σας, ένα ακόμη Smartphone από την MLS και τον Orange Radio

Δημοσίευση: 09.07.2014, 20:52 | Τελευταία ενημέρωση: 09.07.2014, 20:53

Ο Orange Radio, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία MLS σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ακόμη Smartphone, το MLS iQTalk Silk.

Ο διαγωνισμός στο ραδιόφωνο θα γίνει με το γνωστό τρόπο. Εσείς για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιουλίου στην εκπομπή "Με το Δεύτερο Καφέ" του Δημήτρη Κατσαντούλα, θα πρέπει να είστε συντονισμένοι στις εκπομπές του αγαπημένου σας ραδιοφώνου.

Ο κάθε παραγωγός στην εκπομπή του, θα ορίζει ένα δεκάλεπτο ανά ώρα εκπομπής όπου θα μπορούν οι ακροατές να δηλώνουν συμμετοχή στην κλήρωση, μέσω του κινητού τηλεφώνου του σταθμού στο 6999773177 με χρέωση απλού sms ή στέλνοντας email στο info@orangeradio.gr

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν από μια συμμέτοχη στην κλήρωση και θα προσμετράτε το πρώτο τους μήνυμα που έστειλαν.

MLS iQTalk Silk: Ό,τι λες... γίνεται! 
To MLS iQTalk Silk μετά μορφώνει τον τρόπο που επικοινωνούμε. Γιατί με το MLS iQTalk Silk κρατάμε τη φωνή μας στο χέρι μας.

Με εκπληκτικό design, ιδανικό μέγεθος για να χωράνε όλες οι MLS τεχνολογίες στο χέρι σας, μεταξένια υφή και βάρος μόλις 105 γραμμάρια, το MLS iQTalk Silk μεταμόρφωσε αισθητικά την ιδέα που έχουμε για τα κινητά μας τηλέφωνα.
Ό,τι λες... γίνεται!

Λεπτομέρειες για το δώρο εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το άρθρο με e-mail