Αυτό το Σάββατο στην DJ Zone του Orange Radio, Dancebass με τον Άγγλο DJ/Producer Simon Firth

Δημοσίευση: 25.07.2014, 18:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25.07.2014, 18:33

Αυτό το Σάββατο 26 Ιουλίου, το Dancebass TeamRadio σε συνεργασία με τον Orange Radio παρουσιάζει τον Άγγλο DJ/Producer Simon Firth, το Dancebass Set συμπληρώνουν οι Νίκος Χριστόπουλος, Dimitris Modok, Deep Delusion, Ilias Kat και John Barber….. \

Simon’s Firth Bio: Ο Simon Firth είναι ένας House και Techno DJ/Producer από το Λιντς (βόρειο τμήμα της Αγγλίας) , η πρώτη του επαφή με τη House μουσική ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 αφού άκουσε mixtapes του Kaos legendery Nights που γίνονταν γύρω από το Λιντς τότε.

Άρχισε το Djing στις αρχές του 1993 παίζοντας σε διάφορα Bars/Clubs του Λιντς, το πρώτο μεγάλο του επίτευμα ήρθε το 1999 όταν κέρδισε σε διαγωνισμό των τοπικών ραδιοσταθμών και ανακηρύχθηκε ώς ο καλύτερος DJ στο Γιορκσάιρ. Από τότε έχει παίξει σε αρκέτα μεγάλα Clubs γύρω από το UK.

Το 2003 μπήκε στη ζωή του και η παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής. Τα Labels που συνεργάστηκε: Stripped, Baroque,Endemic,Dojo,99%,Sound Avenue, Tactol Hots κ.α.

Οι Djs που κατά καιρούς υποστήριξαν τις παραγωγές του είναι οι: Sasha, Nick Warren, Anthony Pappa, Hernan Catteneo, Dave Seaman και πολλοί άλλοι......

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το άρθρο με e-mail