Ανεβαίνουμε κατηγορία στα δώρα της εβδομάδας!

Δημοσίευση: 02.07.2014, 13:55 | Τελευταία ενημέρωση: 02.07.2014, 13:58

Ανεβαίνουμε κατηγορία αυτή την εβδομάδα με το τάμπλετ που σας προσφέρουμε σε συνεργασία πάντα με την Ελληνική εταιρεία MLS.

Το δώρο αυτής της εβδομάδας είναι το MLS iQTab Silk 3G.

Ο διαγωνισμός στο ραδιόφωνο θα γίνει με το γνωστό τρόπο. Εσείς για να πάρετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 7 Ιουλίου στην εκπομπή "Με το Δεύτερο Καφέ" του Δημήτρη Κατσαντούλα, θα πρέπει να είστε συντονισμένοι στις εκπομπές του αγαπημένου σας ραδιοφώνου.

Ο κάθε παραγωγός στην εκπομπή του, θα ορίζει ένα δεκάλεπτο ανά ώρα εκπομπής όπου θα μπορούν οι ακροατές να δηλώνουν συμμετοχή στην κλήρωση, μέσω του κινητού τηλεφώνου του σταθμού στο 6999773177 με χρέωση απλού sms ή στέλνοντας email στο info@orangeradio.gr

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν από μια συμμέτοχη στην κλήρωση και θα προσμετράτε το πρώτο τους μήνυμα που έστειλαν.

Το MLS iQTab Silk 3G

Mε εκπληκτική οθόνη αφής 7’’ IPS LCD (1024Χ600), βάρος μόλις 300γρ, διπύρηνο επεξεργαστή, συνδεσιμότητα 3G HSPA (21 Mbps) για πολύ γρήγορο σερφάρισμα παντού, πίσω κάμερα 5ΜΡ με δυνατότητα λήψης HD video και μπροστινή κάμερα 1ΜΡ για βιντεοκλήσεις, Android 4.2 και ενσωματωμένο πλοηγό MLS Destinator Talk&Drive με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου, το MLSiQTab Silk3G θα τυλίξει με μετάξι την επικοινωνία σου, το σερφάρισμα στο ίντερνετ καθώς και όλες σου τις διαδρομές!

Το MLSiQTab Silk3G όμως είναι και τηλέφωνο καθώς παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων και αποστολής SMS!

Επίσης, ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες Talk&… της MLS: Τι σημαίνει αυτό; Τηλεφωνείς, γράφεις και στέλνεις sms και email, ποστάρεις στο Facebook μόνο με τη φωνή σου!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το άρθρο με e-mail