Το ‘παν και... το ‘καναν οι αρτοποιοί της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival του δήμου, έφτιαξαν ένα κουλούρι - γίγας, που έχει συνολικό μήκος 150 μέτρα!
Το μεγαλύτερο κουλούρι Θεσσαλονίκης είναι πλέον πραγματικότητα, ψήθηκε, και έχει ήδη «περικυκλώσει» το Λευκό Πύργο!
Για το κουλούρι χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 700 κιλά αλεύρι και 250 κιλά σουσάμι. Πάντως, το... μέγεθος του κουλουριού μειώνεται ραγδαία, καθώς μοιράζεται στους παρευρισκόμενους.
Πηγή: Σκαϊ.gr