Ήπειρος

Ευχαριστήρια κομμάτων και υποψηφίων για τις εκλογές

Δημοσίευση: 27.01.2015, 13:33 | Τελευταία ενημέρωση: 03.02.2015, 23:33

Ευχαριστήριες δηλώσεις των υποψηφίων βουλευτών αλλά και των συνδυασμών στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστήρια δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη για την επανεκλογή της

Η διαρκής στήριξή σας μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω. Πάντα με ειλικρινή και δυνατή σχέση μαζί σας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις ανάγκες της και μόνο εκεί. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει τις ελπίδες μας πράξη. Σας ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου για την, πολύ τιμητική για μένα, ανανέωση της εμπιστοσύνης σας.

Όλγα Γεροβασίλη Βουλευτής Άρτας ΣΥΡΙΖΑ

Ευχαριστήριο του βουλευτή ΝΔ Γιώργου Στύλιου

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Η επανεκλογή μου είναι για μένα καθαρή εντολή να συνεχίζω να μάχομαι για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους Αρτινούς και για την προώθηση των συμφερόντων της Άρτας και της Ηπείρου. Η παράταξή μας μίλησε στο λαό με ειλικρίνεια λέγοντας το λόγο της αλήθειας.

Σύμφωνα με το εκλογικό αποτέλεσμα ήρθε δεύτερο κόμμα στην προτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων και θα βρίσκεται πλέον στη θέση της αντιπολίτευσης. Πρόκειται για μια μεγάλη παράταξη, με ξεκάθαρες θέσεις και ιδεολογία, σταθερό και αδιαπραγμάτευτο Ευρωπαϊκό προσανατολισμό και πολιτικό θάρρος.

Ως αντιπολίτευση μας περιμένει πολλή δουλειά για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε δυσάρεστη εξέλιξη για τη χώρα. Παράλληλα, θα οργανώσουμε και θα ανασυγκροτήσουμε την παράταξή μας. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της χώρας θα παραμείνουμε μάχιμοι και έτοιμη για την επόμενη μέρα.

Ευχαριστήριο Χρήστος Παπάζογλου

Αισθάνομαι ιδιαίτερη την ανάγκη να ευχαριστήσω πρωτίστως όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και εκείνους που για τους δικούς τους λόγους- είχαν διαφορετικές επιλογές. Ευχαριστώ από καρδιάς και τους συνεργάτες μου, που στάθηκαν δίπλα μου κάθε στιγμή μέρα και νύχτα στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ευχαριστώ επίσης την ηγεσία, τα στελέχη, αλλά και τα απλά μέλη της ΝΔ που έδωσαν με αξιοπρέπεια, εντιμότητα και ανυστεροβουλία τη μάχη για τη διάδοση του μηνύματος για την επικράτηση του πολιτικού μας φορέα. Μπορεί να χάθηκε μια μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται. Ένας αγώνας που θα μας βρει όλους στην πρώτη γραμμή μέχρι οι ιδέες μας να ξανακυριαρχήσουν και η ΝΔ να ξαναγίνει κυρίαρχο ιδεολογικό και πολιτικό ρεύμα.

Δυστυχώς, η διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν μικρότερη από κάθε άλλη φορά και εκ των πραγμάτων δεν είχα τη δυνατότητα να επικοινωνήσω προσωπικά με πολλούς από τους συμπολίτες μας. Είχα πλήρη γνώση, εκ των προτέρων, του πολιτικού κλίματος και υπήρξε συνειδητή επιλογή η συμμετοχή μου στον εκλογικό συνδυασμό της ΝΔ, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μου, του λαού και της παράταξής μας με όλες μου τις δυνάμεις".

Ευχαριστήριο από τους ΑΝΕΛ Άρτας

Με την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας που μας έφερε ακόμα πιο κοντά, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους, ανεξάρτητα από την κομματική σας επιλογή. Θέλω ακόμα, ολόθερμα να ευχαριστήσω τους υποψήφιους βουλευτές την ομάδα των υποστηρικτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τους αμίσθους συναγωνιστές του γραφείου που βοήθησαν σε αυτό τον αγώνα για την αγωνιστικότητα τους αλλά και για το πολιτικό ήθος που επέδειξαν.

Συγχαίρω τους εκλεγέντες βουλευτές του νομού, όπως και τους υποψηφίους όλων των κομμάτων που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία και εύχομαι να εργαστούν επ’ ωφελεία της κοινωνίας μας. Τα μηνύματα των εκλογών για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είναι ιδιαίτερα και πολλαπλά.

Η χώρα αυτή τη στιγμή είναι στην πιο δύσκολη καμπή, της μεταπολιτευτικής ιστορίας της, έτσι όπως την ξέραμε τουλάχιστον. Γι' αυτό καλώ όλους τους κατοίκους του νομού μας & τους φορείς, να συμβάλλουν αποφασιστικά με την ενεργό συμμετοχή τους, στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, μέσα από συντονισμένες και οργανωμένες προσπάθειες και διαδικασίες.

ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Η συμμετοχή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην κυβέρνηση, μας δίνει κουράγιο και Ελπίδα. H επόμενη μέρα θέλει περίσκεψη, αποφασιστικότητα, λογική και κυρίως, ΕΝΟΤΗΤΑ. Οι πολίτες αναγνώρισαν το σημαντικό ρυθμιστικό ρόλο που θα παίξουμε και διαψεύσαμε κάθε δημοσκοπική αρχική πρόβλεψη των «πληρωμένων» ειδικών!!!!! Έχουμε εγγυηθεί ότι θ’ αγωνιστούμε για την ενότητα και την ανατροπή των επαίσχυντων πολιτικών που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό και απαξίωσαν την πατρίδα μας.

Mε συνέπεια και μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και με αγώνες στο δρόμο, θα αγωνιστούμε για όσα υποσχεθήκαμε στους ψηφοφόρους μας και για την υλοποίηση όλων των πολιτικών που υπάρχουν στο πρόγραμμα μας, των πολιτικών αυτών που θα επανεκκινήσουν την οικονομία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα τηρήσουμε το συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες και θα περιφρουρήσουμε τις αρχές και τις αξίες, για τα οποίες αγωνιζόμαστε ως κίνημα ως κόρη οφθαλμού.

Με Εκτίμηση
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

Ευχαριστήριο από "Το Ποτάμι" Άρτας

Οι υποψήφιοι βουλευτές  με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ , Αθανασούλας Γεώργιος,  Βαρυπάτη Αθηνά, Κονιτσιώτης Πάρις, Ράπτης Δημήτρης και  Τουτουδάκης Μανώλης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά  τους Αρτινούς πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους σε μια κρίσιμη για τη χώρα μας περίοδο.

Το Ποτάμι είναι η Τρίτη δημοκρατική  δύναμη, έτσι έχει καταγραφεί στην συνείδηση των πολιτών. Σε συνθήκες πόλωσης ανάμεσα σε δύο συμπληγάδες του δικομματισμού που στο Νομό μας ειδικά  ήταν ιδιαίτερα ισχυρές  αντιστάθηκε και άντεξε. Είναι εδώ για την επόμενη μέρα, αυτή πρέπει πάντα να κοιτάμε, αυτή είναι πάντα η πιο σημαντική.

Οι υποψήφιοι βουλευτές μαζί με τους εθελοντές  θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια καλύτερη Άρτα.

Ροή ειδήσεων

Παραχώρηση 171 στρεμμάτων για την αξιοποίηση του χώρου της πίστας Motocross

Πριν από 1 ώρα

Οpen Mall: «Στόχος η δημιουργία μιας πόλης που αναδεικνύει την ομορφιά της καθημερινής ζωής των κατοίκων»

Πριν από 1 ώρα

Κλειστό το διατραπεζικό σύστημα συναλλαγών 29 Μαρτίου και 1 Απριλίου

Πριν από 2 ημέρες

Βαλτιμόρη: Νεκροί θεωρούνται οι έξι αγνοούμενοι - Συνεχίζονται οι έρευνες

Πριν από 2 ημέρες

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων

Πριν από 2 ημέρες

Θέατρο: "Φτυστός ο μακαρίτης" από την θεατρική ομάδα Υπόθεση 19

Πριν από 1 εβδομάδα

Θρίλερ στα Ιωάννινα: Βρέθηκε σορός άνδρα μέσα σε σακούλα σκουπιδιών

Πριν από 1 εβδομάδα

Όλο το TAXIS στο myAADE app: Η νέα εφαρμογή για άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ψηφιακές υπηρεσίες από το κινητό

Πριν από 1 εβδομάδα

Κούλουμα: Βούλιαξε η Κορωνησία! (φωτο)

Πριν από 2 εβδομάδες

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην πόλη της Άρτας

Πριν από 2 εβδομάδες

Το «ρομποτάκι» της ΑΑΔΕ κατά της φοροδιαφυγής: Αυτόματα η διασταύρωση τραπεζικών καταθέσεων, θυρίδων, e-wallet και φορολογικών δηλώσεων

Πριν από 2 εβδομάδες

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών με 102 κιλά κάνναβης στο υπηρεσιακό όχημα

Πριν από 2 εβδομάδες

Ξεκίνησε το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους

Πριν από 2 εβδομάδες

Δήμος Αρταίων: Μητρώο ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού για την έγκαιρη ενημέρωση σε περίπτωση ανάγκης απομάκρυνσης

Πριν από 2 εβδομάδες

Με μηδενικές εκπομπές άνθρακα από το 2030 όλα τα νέα κτίρια - Τι προβλέπει η οδηγία της ΕΕ

Πριν από 2 εβδομάδες

Καθαρά Δευτέρα στην Κορωνησία: Δωρεάν δρομολόγια με λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ

Πριν από 2 εβδομάδες

Δημήτρης Πετανίτης- Σε ανοδική πορεία ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας

Πριν από 3 εβδομάδες

Η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το «Ζari» στη Eurovision

Πριν από 3 εβδομάδες

Συνελήφθησαν 20 άτομα που νόθευαν ποτά και καύσιμα - Έφερναν από τη Βουλγαρία τα παράνομα χημικά

Πριν από 3 εβδομάδες

Έρευνα Διάρθρωσης Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων έτους 2023

Πριν από 3 εβδομάδες

ΕΝΦΙΑ: Τέλος χρόνου για έκπτωση 10% και διορθώσεις στο Ε9

Πριν από 1 μήνα

Eurostat: Σταθερός στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο - Στο 10,4% η ανεργία τον Ιανουάριο

Πριν από 1 μήνα

Εγκατάσταση συστήματος ελέγχου πρόσβασης στους πεζόδρομους

Πριν από 1 μήνα

Απόκριες στην Άρτα: Οι δρόμοι γεμίζουν με μυστήριο και μαγεία

Πριν από 1 μήνα

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας

Πριν από 1 μήνα

Αποφασισμένη η Δημοτική Αρχή να εφαρμόσει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους πεζόδρομους

Πριν από 1 μήνα

Έναρξη του δικτύου Καφέ Κάδου (Αποκομιδή Βιοαποβλήτων) στην περιοχή «Τρίγωνο» του Δήμου Αρταίων

Πριν από 2 μήνες

Εντατικοί έλεγχοι στον πεζόδρομο από σήμερα

Πριν από 2 μήνες

Ο Guido Tonelli στην Άρτα σε εκδήλωση του συλλόγου Αστρονομίας και Διαστήματος «Αστρολάβος»

Πριν από 2 μήνες

Δόθηκε στην κυκλοφορία όλη η Αμβρακία Οδός – Ανοίγουν οι αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής

Πριν από 2 μήνες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε το άρθρο με e-mail